Visum - hur lång tid att få på plats?

25 dec. 2013 03:53
Visningar: 685
1,
Någon på forumet skrev att man mot en extra avgift kan få visumet "på eftermiddagen" om man lämnat in ansökan tidigare samma dag (Burma ambasad i Bangkok) Jag personligen var nyligen inne på en resebyrå i Sthlm och säljaren hörde nyligen en av deras kunder som i Bangkok fått vänta 3 dagar på sitt Visum till Burma. Någon annan som kan dela med sig av hur lång tid det tog för er att göra visum till Burma i Bangkok?

2
Man ska också online kunna skaffa ett "Pre-arranged Visa-on-arrival". Det antar jag innebär att man på plats i Burma flygplats fullföljer visumprocessen. Hur lång tid tar detta tro? Man bör ju få det inom ett par timmar då man är fast på flygplatsen, men pratar vi 2 eller 10 timmar?
Av Mgoser
27 jan. 2014 11:30
Jag har ordnat visum samma dag i Bangkok ( lämna in på förmiddagen , hämta efter klockan tre e.m. ) två år i rad , senast i november. Ganska smärtfritt , och verkar bara bli enklare : behövde inte uppge nån hotelladress nu sista gången. Aldrig hört nåt liknande din säljare berättar.

http://vistet.blogspot.se/2012/10/backpacker-bingo.html

Mötte tre pers sist som använt pre-arranged möjligheten , bl.a. en irländare , alla tyckte att det hade fungerat smidigt .