Varning för dåligt boende på Koh lanta.

8 feb. 2014 11:45
Visningar: 893
Vill varna för ett boende på Klong Nin beach på Koh Lanta. Lanta Miami Resort är det sämsta jag bott på i Thailand. Personalen är så likgiltiga och bryr sig inte. Ställer du i receptionen så väntar de flera minuter innan de tilltalar dig fast de gör inget. Städarna tar handukar på städningen och lämnar inte tillbaka nya. Glas och koppar som finns på rummet skjöljer de i toalett vasken bara och ställer tillbaka. Fick gå till receptionen 2 gånger på 5 dagar och fråga efter handdukar. Frukosten är ett totalt haveri. Att utbudet är litet kan jag acceptera men ägg som är kalla och troligen stekta kvällen innan om man kommer direkt när de öppnar känns inte bra. Hela Klong Nin beach för övrigt så är restaurangerna även mycket dåliga. Nästan uteslutande alla besök slutade med att notan vara blanda med någon annans nota. Åter till rummet, hänger du ut skylten "don't disturb" på morgonen så går städpersonalen in ändå utan att kolla om det är ok. Du får bara gå ut och vänta tills de är färdiga.

Vill bara andra skall slippa denna tråkiga upplevelse som vi fick.

Med vänlig hälsning Anders
8 feb. 2014 13:12
Fy va trist!
Jag tycker du skall skriva ett omdöme på engelska på tripadvisor så är det garanterat fler än här som blir varnade, speciellt som så många där verkar tycka helt annorlunda kan balansen vara bra. Då finns dessutom en chans att hotellägarna läser och lär.
Av Hille2
8 feb. 2014 15:56
Det var åratal sedan jag var på Lanta, närmare bestämt så var det nog ca 10 år sedan. Men jag hade precis samma upplevelse av Miami samt två av de närliggande ställena (alla tre ägdes av samma familj). Dock stör det inte mig så mycket om jag får lov att gå och fråga efter handdukar eller att städningen är dålig. Däremot fanns det en hel del i övrigt att önska vad det gällde attityd och bemötande samt service i restaurangerna.