Taxi Saigon till Nha Trang

Av Stugan
10 maj 2011 17:41
Visningar: 2866
Hur lång tid tar det med taxi från flygplatsen i Saigon till Nha Trang? Vad kostar det? Tar en taxi fyra personer med bagage? Hur är standarden på bilarna?
10 maj 2011 22:27
Kolla inrikesflyget oxå..kommer ihåg att det var billigt. Tåget med övernattning var inte mysigt..Phu Quoc är väl värt att kolla in. Stor mysfaktor. Gränsen mellan landets olika årstider går nå'nstans där runt Hoi Ahn..
Av Bengtar
11 maj 2011 08:53
Ett försök att svara på din fråga.
Jag har åkt taxi från Saigon till Mui Ne. Sen är det ett stycke till.
Från flygplatsen i Saigon åker man genom stan och vidare mot Nha Trang. Bilstandarden är bra i Vietnam.
Vid mina tillfällen (två) blev det stadsjeep (Toyota).
Vi var fyra, och det gick på 90 US dollar. Då har du ett stycke till.
Jag tyckte det var en stor fördel med taxi för då fick vi se landskapet och hur det ser ut i Saigons förorter.
För oss tog det fyra timmar, så gissnigsvis får du räkna med sex tim.
12 maj 2011 08:58
Nej, inte Taxi. Flyg givetvis. Taxi tar ca 8 - 10 timmar och kommer att kosta "dyrt". Vi flög sträckan nu i mars i år och det kostade ca 320 kr/persdon och tog ca 1 timme. Boka i förväg med Vietnam Airlines, direkt på deras hemsida. Enkelt, billligt och snabbaste lösningen.
24 maj 2011 07:43
Under vår resa genom Vietnam så gick vi in på Vietnam Airlines kontor och bokade flygresan Nha Trang-Saigon. Som några har skrivit här så stämmer priset ganska bra. Givetvis kan ni/du åka TAXI men resan är dryg.

Själva hyrde vi en egen buss med chauför som körde oss från Saigon till Vung Tau. Stäckan på ca 12 mil tog nästan 5 timmar.

Vägstandarden är bra i Vietnam men stundtals är trafiken hård. Svårast är alltid att ta sig in och ut från städerna. Om jag hade massor av tid då skulle jag välja tåg som rese allternativ. Man hinner se så mycket som man annars missar uppe i luften.

Om du åker till Mui Ne så är buss ett allternativ eller egen TAXI som finns i olika storlekar. Bokar gör du enklast på flygplatsen men gör upp priset i förväg allternativt om du vet vilket hotel du kommer att bo på så kan de ordna eller rekomendera en TAXI