Shopping Krabi flygplats/Krabi stad

Av Postis
1 jan. 2010 22:42
Visningar: 2730
Tjena!
Drar till Koh Lanta den 18/1 och undrar hur shoppingen är i Krabi och på flygplatsen? På Koh Lanta är den vad jag förstår rätt begränsad. Antar att det inte går att jämföra med Bangkok flygplats. Är det nån som har nån erfarenhet av detta så är jag tacksam för info.
God fortsättning på 2010 alla resenärer.

Ha det bäst
Håkan
1 jan. 2010 22:48
Vi flög från Krabi till BKK i april 2009 och vad jag kommer ihåg så var det MYCKET begränsad shopping på den lilla flygplatsen. Smycken och souvenirer bara så vitt jag kommer ihåg. Detta var ju inrikes delen och jag vet faktiskt inte om det finns någon international del där. Vi bodde i Ao Nang och där finns den 'vanliga' shoppingen som finns där turister finns. Vi var aldrig inne i Krabi stad. Hoppas du kan få ytterligare hjälp av någon.
Av Charina
2 jan. 2010 08:55
Shoppingen är bra i Krabi stad. Är ingen shoppare själv men jag gick runt o kollade lite priser när jag var där i februari. Jag bodde på City hotell mittemot nattmarknaden. Där köper man jättebillig mat 30bath!! Vill man ha 2 rätter på samma tallrik kostar det 40 b. Jag lever som thailändarna när jag är där så min frukost bestod av chicken nudelsoup o icecoffey i ett hål i väggen för 40 b. Köpte hotellfrukost en morron men det gör jag aldrig om igen *blä* Vill man ta sig någonstans i omgivningarna så står motorcykeltaxiförarna direkt nedanför City hotell kostnad 50b inom staden. Gott om skräddare o tygaffärer. Vouge departmentstore ligger just runt hörnet.

Krabi flygplats shoppingutbud är i princip noll o intet.