SF, LA, LV- någon som har tips?

Av Daytona
3 juli 2015 12:08
Visningar: 130
Vi planerar för nästa års USA resa och tänkte börja med en 10-14 dagar i SF, LA och LV. Vem har tagit samma rutt och sitter på tipsen? Vi kommer att köra bil mellan och flyga in och ut fr olika ställen beroende på bästa rutten.
Av Marulk
3 juli 2015 18:22
Sök här på forum så kommer du garanterar få många svar på dina frågor.
Lite svårt ge dig svar på ovan beskrivning av resplan som ännu verkar ganska generell.
Lycka till o återkom gärna om du har specifika frågor
Av Daytona
3 juli 2015 19:36
Jag var nog otydlig-det var inte i nämnd ordning, den har vi inte bestämt ännu. Vad jag vill veta är tips på bra (billiga) boenden. Sevärdheter efter vägen etc.
Av Marulk
3 juli 2015 21:10
Det beror på vilken rutt ni tar och hur ni även lägger upp resplan samt naturligtvis krav på boende och budget. Titta igenom trådarna här på RG så får du nog många tips o råd. Har gjort ngr rundor dom finns dokumenterade här på RG. Ett tips lägg upp tänkt rutt på tex Google maps eller som vi föredrar riktig karta som tex Rand McNally
6 juli 2015 19:07
Los Angeles kan ni hoppa över, inget att ha, bara bilköer och motorvägar, ingen egentligen stadskärna, stanna hellre någon natt i Hollywood om ni vill se sevärdheterna i detta område. San Francisco gör ni lätt på 3 dagar. Varför inte en sväng till den andra spelstaden Reno, Nevada, Phoenix Arizona 5-6 timmar från Los Angeles, Grand Canyon! Mitt förslag innebär bilhyra hela tiden. Om ni ska flyga så går det banne mig bort en hel dag för varje flight inom USA. Det tar en hisklig tid. Detta förslag är mitt personliga tips.