Ressugna tjejer som vill till Sydkorea och Japan!

Av Ida96
29 aug. 2022 17:02
Visningar: 237
Hej alla ressugna tjejer!
Jag vill hitta ressällskap till våren 2023 för att åka till Sydkorea och förhoppningsvis Japan (om de öppnar gränserna för vanligt resande). Båda länders kulturer verkar annorlunda jämfört med Sverige och det hade varit kul att se med egna ögon!
Jag har ett förslag på rutt redan i huvudet men det är inget som är ristat i sten. Förslaget är att börja i Sydkorea och sedan ta färja från södra Sydkorea till Japan för att tillslut hamna i Tokyo. Skulle detta vara intressant kan vi snacka om detaljerna senare. Jag vet inte hur mycket tid man ska avsätta men tänker mig att det blir en månad i alla fall för att inte behöva stressa sig igenom allting.
Under resan vill jag gärna upptäcka stadsdelar, gå på museum, besöka sevärdheter (ex. tempel), testa lokal mat, fika, strosa runt och testa någon bar. Jag gillar att besöka bokhandlar och vill testa att gå på bio då jag är filmintresserad.
Skulle detta låta kul så hör gärna av dig!
Jag träffas gärna för att lära känna varandra och planera ihop då det ska vara givande för alla inblandade. Jag utgår från Göteborg och är 26 år.
Av Linnizz
31 aug. 2022 10:24
Hej tjejen. Jag är sjukt sugen på det du beskriver och är också ute efter en månad med sevärdheter men inte så intresserad av sol och bad som många andra utan mer andra kulturer, så kan vi höras vidare på pm? /Linnea 27 år
Av Ccissii
31 aug. 2022 16:24
Hej, detta låter så intressant. Jag har Sydkorea och Japan på min lista. Dock har jag inte möjlighet att resa under våren (pluggar) utan hade gärna planerat till sommaren istället (jag vet att det kan bli varmt där då dock). Ni båda får gärna höra av er om det skulle passa att planera något till sommaren istället. /Cecilia 26 år snart 27 :)
Av Ida96
31 aug. 2022 18:30
Vad kul! Jag hör av mig i PM till er båda!
6 sep. 2022 10:14
Hej!! Är jätteintresserad av att följa med 😇 Jag har projektår på min fotolinje så hade varit så kul att följa med och fotografera där!!! Jag är verkligen på vad som helst! Skriv jättegärna till mig på min instagram, glömmer lätt bort att logga in här 😅 heter aasjodin där!
Av Ida96
17 sep. 2022 16:11
Vad kul! Jag skriver till dig direkt (sorry för sent svar).
Av Simraan
19 sep. 2022 18:14
Hej! Jag har länge velat resa till Sydkorea och Japan. Jag har likadana intressen som dig :) Bor dock i Stockholm men om det ändå gå skulle det vara jättekul!
Skriv här eller på fb :)
Av Ida96
20 sep. 2022 13:14
Kul! Stockholm är inga problem. Jag skriver till dig med detsamma. :D