Resekompis till solsemester, helst tjej

Av Minsan
2 juni 2015 20:39
Visningar: 182
Hej!

Jag söker resesällskap (helst tjej/tjejer i liknande ålder) till något soligt resemål kring Medelhavet då mina vänner antingen åker med sina respektive eller inte kan följa med utomlands.

Min plan är att åka iväg i juli kring v.28-30 och jag har funderat på Grekland, Turkiet, Cypern och Spanien. Eftersom jag älskar att bada så är mitt krav att det finns stränder relativt nära eller rejäla pooler att svalka sig i.

Jag är en glad, nyfiken och spontan tjej som tycker om att upptäcka nya resemål, bada, sola, äta gott, dricka vin/festa, shoppa och spana in sevärdheter.

Om du också funderar på en utlandssemester, hör gärna av dig!
3 juni 2015 13:26
Hejsan,
Vill oxå resa i juli till ungefär samma länder. Spelar inte så stor roll då jag varit i alla. Söker mest sol, bad och en resekompis. :)
Av Minsan
3 juni 2015 14:43
Hej Petra! Kul att du skriver, när i tid kan du åka och vilket resemål föredrar du? Var åker du från?
Av Marie32
4 juni 2015 21:55
Hej Minsan! Jag vill resa iväg ett par veckor ungefär samma tidsperiod, men jag är sugen på Central- eller Sydamerika och/eller New York. Är det något du kan tänka dig? Jag gillar också att utforska nya ställen, sol och bad, mat, natur, kultur, konst, shopping, tar gärna nåt glas mer än festar. Är glad och social, lättsam och samtidigt ganska så lugn till sättet.
Av Temla
22 juni 2015 22:51
Hej :)

Jag är intresserad av en sån resa v. 31-33, är gärna borta i en vecka. Jag är en social och ganska lugn tjej som brukar va lätt att komma överens med. Jag varvar gärna sol och bad med lite sevärdheter och god mat. Har inget emot att dra iväg på saker själv om vi inte vill göra samma saker hela tiden. Men ändå kul att hitta på saker tillsammans också såklart :)
Av Sig
11 juli 2015 22:42
Hej,

Jag söker också resesällskap till någonstans vid Medelhavet. Är du/ni iväg redan eller hur ser planerna ut?
24 juli 2015 00:05
Hej,
Jag är gärna på och åker iväg där det är varmt.
Har semester hela v. 31 så jag kan åka i princip redan nu i helgen. Spanien, Grekland, Kroatien eller Portugal kan vara nåt. Men är öppen för förslag.

Hör av dig så kan vi diskutera mera.
25 juli 2015 20:04
Jag kan fro.m v35 och vill vara borta i 2v.
Jag vill till turkiet,, Long beach resort and spa hotel.. Det är helt underbart där. Är social och galen, älskar att ha kul& festa.
Lite dyrt hotel men värt varenda krona enligt mig!!
Har lite kontakt med de som jobbar på hotellet så det kan nog guida oss runt i alanya nån dag :)
Bokar vi ihop blir resan billigare.. Hör av er om ni är intresserade :) p.s kolla in hotellet på vings hemsida!
Hälsningar Veronika