Resekompis till Seoul, Sydkorea April/Maj 2015

Av Neeeon
16 dec. 2014 21:33
Visningar: 266
Hej!

Jag heter Evelina, är 22 år och har ett stort intresse för Sydkorea och skulle jättegärna vilja åka till Seoul i April/Maj 2015, ca tre veckor. Jag har dock tyvärr ingen att åka med, så jag söker därför en resekompis att uppleva Seoul tillsammans med!

Jag är öppen för olika aktiviteter, men det jag ännu har funderat ut att jag vill göra är att uppleva kulturella sevärdheter, shoppa, klubba, gå på ett musikprogram, och ev. gå på en Kpop-konsert. Jag är intresserad av Kpop och tycker väldigt mycket om Bigbang, så aktiviteter relaterade till dem vill jag gärna göra om möjligt, likaså besöka EYK's café då de har lärt mig väldigt mycket om Sydkorea och dess kultur.

Jag söker en person som är öppen, social och vill göra detsamma som jag; att uppleva så mycket som möjligt! Eftersom jag ännu inte har så många specifika önskemål så är jag dock väldigt öppen för förslag på aktiviteter, och andra detaljer runt resan får man så klart diskutera tillsammans.

Är det någon som känner sig sugen på en resa till Seoul i April/Maj? PM:a mig i så fall så snart som möjligt!
29 dec. 2014 18:46
Hej Evelina!
Jag heter Mia och ska åka till seoul 29/4-15/5, ska åka själv denna gång, hade varit kul att hänga med någon gå ut och äta med, klubbing, shoppa osv.....när ska du åka? hur ser dina planer ut?
Kram mia
7 mars 2015 10:32
Hejsan!

Vilket sammanträffande! Heter också Evelina och mitt favoritband är Bigbang, och jag gillar Simon och Martina :)

Förutom mitt namn är jag 20 år till hösten. Jag är en social, glad, kreativ och väldigt nyfiken person. Har varit intresserad av Sydkorea i ett antal år nu. Det är väl främst modet, musiken, variety shows, kdramas och maten :3

Just nu tar jag kvällskurser i koreanska samtidigt som jag arbetar

Jag hade gärna åkt til Sydkorea i år, men det kanske är lite sent att boka in det till april/maj. Men hör gärna av dig! Hae varit roligt att prata med någon som har samma intressen^^