Om man bara fick göra en resa till

Av Keja
18 mars 2021 22:50
Visningar: 156
Det senaste året har man haft gott om tid att leka med tankarna.
Om man bara fick göra en resa till (hemska tanke), skulle det bli någonstans man varit tidigare (säkert odds) eller skulle det bli något nytt?
19 mars 2021 17:23
Det skulle bli till Södra Frankrike. Flygtiden är okej, alltså det ligger inte alltför långt borta. Man vet att det är kort till byn från flygfältet. Så i mitt fall det skulle bli någonstans var vi har varit redan tidigare (faktiskt precis innan coronan kom i januari 2020), och man vet att väder mm är okej.
Av M4sta86
19 mars 2021 19:44
Skulle förmodligen välja en resa till Mexico...älskar landet! eller något helt nytt spännande kanske..Indonesien eller Costa Rica
Av Vronkan
20 mars 2021 13:16
Mexico för min del. Har inte upplevt något bättre. Tänker mig dock ett ställe som jag inte har varit på tidigare: Bacalar.
Av Keja
26 mars 2021 23:13
Vad jag själv kommit fram till är Seychellerna. Har länge varit nyfiken men har inbillat mig att det inte är så mycket märkvärdigare än andra öar på samma breddgrader. Bara dyrare, men nu skulle jag äntligen få se.
27 mars 2021 13:31
Om jag bra fick göra en resa till (vidrig tanke) så skulle den gå till Florida så klart. Det skulle då kanske vara den enda chansen att få träffa min son med familj, mina barnbarn och mina vänner där. Skulle stanna läääänge, väldigt länge. Kanske börja uppe Pensacola och bila mig neråt, sticka över till Jacksonville, bo några nätter i San Augustine och uppleva gamla minnen från när sonen bodde och studerade där. Daytona Beach har en speciell plats i mitt hjärta så där stannar vi ett tag, tar en tur på Race Track. Så tar vi oss till Orlando , kommer inte att missa en enda park, det tar ett tag, jag vet! Alla Roller coasters ska åkas om och om igen. Sen pausar vi i Tampa några veckor och lever vårt vanliga familjeliv tillsammans. Såklart besöker vi dagligen de fina stränderna i Clearwater med flera, och vår egen lilla strand i Apollo beach. Sen vidare till Anna Maria beach, Sanibel och Captiva så klart. Venice...vill inte missa något denna sista resa. Herregud vad jag skulle äta, allt från panncakes på IHOP till Chilis goda kyckling, biffar på Outback och Charleys steakhouse. Glassar från Marbels och bullar från Cinnabon. Skulle inte heller missa att bo några nätter på Hard Rock i Tampa och Fort Lauderdale, spela lite slots och vara uppe hela natten. Miami, herregud vad mycket jag vill hinna med där innan vi tar oss ut till Key West, solnedgången där är wow! Får inte glömma att jag varje dag måste äta minst en bit Key Lime Pie! Båtturer med delfiner hoppandes runt båten, Manatees som stryker sig mot benet i vattnet i Clearwater. Vet ni, jag kanske stannar kvar...märks det att jag saknar Florida?
Av Stieri
27 mars 2021 17:14
Hej
Har flera av USA nationalparker att avverka, har sett en del av dom men framförallt Monument Valley står högst på
listan. (är egentligen ingen nationalpark)
Av Fallan
28 mars 2021 06:56
Hade sålt lägenheten och kört roadtrip i USA. Öst till väst, nord till syd. Hade kört en sjuhelsikes overstay, tills jag blev utkastad. Ett år kanske. Spelar ingen roll om jag aldrig får komma tillbaka eftersom det är sista resan.