Nu i maj åker ni 2 för 1 till Korsika!

Av Desires
30 apr. 2013 16:35
Visningar: 1156
Hej!
2 för 1 inklusive halvpension under hela maj! Uppge kod "2 för 1". http://www.epostservice.se/aspnet/v3/page/read.ashx?issueid=181093&userid=35886610&readid=CC3AC57831F3
(Men måste bokas före den 15 maj!) http://www.langley.eu
För er som har möjlighet att sticka iväg till Medelhavet nu i maj ville jag bara ge er ett bra tips på resa! Idag gick resebolaget Langley ut med att man kan åka med dem till Ille Rousse eller Calvi på vackra ön Korsika, 2 personer med halvpension och betala för 1 person. Hit passar det utmärkt att resa även med småbarn, nära till jättefina sandstränder med kristallklart vatten.

Jag ville bara delge er detta tips nu när det är så lågt pris, för att jag själv tyckte det var en så härlig vistelse när vi gjorde denna resa för ett par år sedan.

Vi reste dit i mitten av juni och blev överförtjusta både i Korsika och den söta lilla staden Ille Rousse - med en behaglig och välkomnande atmosfär, ett gulligt litet torg, många små mysiga restauranger och caféer, en bouleplan (förstås!!) och en jättefin sandstrand mitt i stan. Här var det mysigt att bara "vara"! Vi bodde på hotell Napoleon Bonaparte med halvpension. Normalt uppskattar jag mer att gå ut och äta på olika restauranger, men vi tyckte att detta hotell serverade väldigt god mat, med stor variation på rätterna. Frukosten var superb, 3-rättersmiddagarna också, (med barnmenu!) På middagarna stod kockarna öppet och lagade och serverade maten. Vi fick riktiga gourmetmiddagar alla dagar med mat som t ex musslor i krämig vitvinssås, lammgryta, fisk i härlig sås (rocka), anka i apelsinsås.

Här kan ni (om ni vill) titta på foton o få mer tips om Korsika http://www.desires.se/#post131

Trevlig Valborg!
Av Karing
13 maj 2013 14:00
Tack Desires för tipset!