Napa valley - tips på vingårdar

19 jan. 2014 10:39
Visningar: 893
Hejsan!
Till sommaren bär det av till Kalifornien. Vi börjar med några dagar i san fransisco för att sedan stanna en natt i napa valley för att besöka någon vingård, eller flera? Är det någon som varit på någon speciell vingård där som ni kan rekommendera?

Behöver man boka in sig på en vinprovning innan man kommer dit eller är det bara att åka runt och stanna till på olika vingårdar? Finns det färdiga rundturer man kan boka så man slipper ta bilen runt? Blir lite tråkigt om den ena av oss inte kan dricka;) alla tips tas tacksamt emot!
Av Peb78
21 jan. 2014 22:21
Det finns precis hur många trevliga vingårdar som helst runt Napa området. Även St Helena kan rekommenderas. Visst kan man förboka. Har själv aldrig gjort det men det har aldrig varit några problem. I Napa finns det både bussar samt taxi som kan ta en runt för en billig penning. Det går även att boka paket med transport med flera fasta stopp på vingårdar ex http://www.wineshuttle.com/. Googla runt innan och fråga sen på plats där ni väljer att bo är mitt tips. Folk är väldigt trevliga i detta område! Skiner bara solen kommer ni älska detta ställe.