Nån som varit på Azorerna nu i sommar?

19 juli 2013 16:57
Visningar: 1090
Hej! Någon som nyligen varit på Azorerna nu under sommaren? Tänkte höra hur det ser ut där i år, om det är någon idé att åka dit i slutet av augusti med tanke på hur naturen, blommorna mm ser ut just i år.
Mycket tacksam för svar
Av Desires
19 juli 2013 18:41
Hej!
Nej jag har inte varit där just denna sommar, det kanske bara var det du ville vet då. Men jag har varit där en annan sommar just i slutet av juli och vi tyckte det var en jättefin period där, det var mycket som blommade då, hortensiorna stora som häckbuskar överallt i blått, vitt, rosa, azaleor som buskväxter, och mycket mer. Vi var förvånade att det var så grönt den tiden på året, trodde det skulle vara betydligt mer torrt i juli, så det borde väl vara fint i augusti också då, men kanske någon som vet mer om hur det är just nu. Men Azorerna har verkligen speciell natur och annorlunda överhuvudtaget. Vi bilade bara på San Miguel men har förstått att det är fint på de andra öarna också, så man ska nog kombinera det om vi åker dit fler ggr.
Om du vill se foton från den resan kan du titta in här http://www.desires.se/#post79

Här mer info om Azorerna http://www.azorerna.net/
20 juli 2013 09:34
Tack Desires för ditt svar,
ja jag tänkte nog på just denna sommar eftersom slutet av augusti är i slutet av "bästa tiden" där och har det då varit väder som påverkat natur och blommor negativt så sparar jag hellre till ett annat år, annars blir jag bara besviken.