Någon som besökt Luxor?

Av Hannahl
9 sep. 2011 10:19
Visningar: 681
Hej, vi undrar om det är någon som varit med på Fritidsresors utflykt från Marsa Alam till Luxor? Vad är att föredra en dags- eller två dagars turen? Hur lång tid tar det att åka dit med buss från Marsa Alam? Någon som vet ca tider på när man åker samt kommer tillbaka till hotellet? Är det någon som gjort utflykten utan svensk researrangör? Övriga tips är välkomna, tack på förhand
9 sep. 2011 16:49
Vi var till Luxor men åkte med en annan svensk arrangör och inte från Marsa Alam, dock kanske ni kan få lite info/inspiration från vår reseberättelse.

Vi åkte två dagars-turen och var mycket nöjda med det, om man bara åker en dag så tror vi att man missar en del + får mindre tid på varje ställe... Luxor var faktiskt bättre än Kairo med pyramiderna.

Läs mer i vår reseblogg på: http://andersochmaggansresor.wordpress.com/2010/07/06/egypten-september-2006/
11 jan. 2018 20:02
Jag har. Jag gillar Luxor och har åkt med buss från Marsa Alam. Det var att stiga upp klockan sex på finsk tid och dem på svensk tid. Luxor är helt fantastiskt och påminner om Kuba med dem gamla bilar som körs på staden. Men Marsa Alam är skit finns för lita att göra så till turistorter åker jag aldrig mera till men jag åker hellre till storstäderna.