Letar efter reskompis till hösten/vintern!

28 sep. 2018 21:18
Visningar: 180
Hej!

Är jättesugen på att resa för tillfället och har tankar kring att åka iväg i några veckor till 1 månad, kanske längre nu till hösten/vintern. Tänkte någon gång i oktober till december och vara hemma någon vecka innan jul!

Söker därför efter en reskompis om någon är intresserad? Har inga planer på vart jag vill åka eller så, känner mest för att åka iväg och uppleva nya äventyr!
Resemålet spelar ingen större roll, vill mest hitta någon go människa eller flera som jag klickar bra med som är äventyrliga och älskar att hitta på saker! Kan surfa likaväl som att ligga på stranden och chilla en dag.

Hör av er om ni är intresserade! :-)
Medlemmen har tagit bort svaret
2 okt. 2018 14:22
Hejsan! Har skrivit till dig på Facebook. Går i samma tankar och har en tråd som heter: reskompis till Sidney i november, här på reseguiden.
Min instagram är @wilmawede ifall någon är intresserad!
12 okt. 2018 20:36
Hej, detta är kanske lite sent ute men, jag är också väldigt sugen på att åka iväg. Har funderat på att åka i början av november och komma hem innan jul. Tänkte mig att börja i Thailand, och sen kanske ta sig till något av grannländerna. Eller/också att åka till bali, skulle gärna prova surfa :)