Koh lanta Nov-Jan 2015 med 3 barn söker andra familjer som ska dit =)

10 juli 2015 10:04
Visningar: 157
Hej!

Söker fler familjer som ska till Thailand när vi ska dit =)
Åker den 9 Nov till den 10 januari och har 3 barn på 5, 10, 13 år. De stora killarna ska gå på Lilla svenska skolan i 5 veckor och flickan ska vara hemma med oss. Ser detta som en resa där vi hinner tänka på hur vi vill leva vårt liv. Har länge slitits mellan att leva som de andra vi känner och umgås med men innerst inne så vet jag att jag vill leva ett helt annat liv...vill leva ett spännande äventyrligt liv, vill lära mig nya saker, ha tid till familjen. Jag har hittat yoga på koh lanta så tänkte gå på den mån-lör 9-11.30.

Har inte bokat boende än för vi inte har hittat nåt som passar vår prisklass men tänker att det är nog inga problem att hitta när vi kommer dit eller?
12 aug. 2015 22:02
Hej! Så tråkigt att ni inte fått några svar. Jag är lika nyfiken som dig på dom frågorna. :) vi planerar att åka till Koh Lanta nästa vinter. Årsskiftet 16-17. Vi har varit i kontakt med Sanuk och hittat lägenhet via jojolanta. Men självklart inte bokat än.

Hur går det för er?
17 aug. 2015 08:02
Åh vad spännande att ni också ska göra en liknande resa =)

Har velat göra detta länge och nu börjar den äldsta killen bli så stor och det blir kanske inte lättare att åka då!
Har inte kommit mycket längre än att vi har ev en lägenhet som vi kommer att hyra från när vi kommer dit tills den 19 dec sen var den inte ledig längre. Verkar som att mycket redan är fullbokat över jul och nyår men vi tar det när vi kommer ner...vi behöver inte vara på koh lanta då om vi inte känner för det.

Hur gamla är dina barn?
21 aug. 2015 16:40
Det har du rätt i, efter skolan kan ni ju resa runt lite. Då kanske ni även är nöjd av att vara på Koh Lanta.

Våra tjejer är 11 & 9 år nu. Dom kommer alltså vara 12 & fyller 11 år då vi planerar att åka. Pratade med rektorn i går och fick ledighet beviljad. Det en bra början. :)

Jag läser att du ska gå på Yoga. Härligt!! Jag har hittat nån svesk tjej som har träningspass på stranden m.m det tänkte jag testa på.. Skönt att röra på sig lite också. Sedan funderar jag på att ta dyk cerifikat. Alltid varit en dröm för mig & Mannen min har redan.