Kiwi.com

Av Vimo
29 aug. 2017 10:46
Visningar: 5951
Hej!

Jag är inne momondo och söker på flygning främst från Asien till USA och på flertalet sökningar kommer kiwi.com upp. En flygning från Hong Kong - NY kostar 4,5 k med dom medan andra ställe och flygbolagets direktsida tar runt 2000:- mer eller över det.
Sidan har fått 9 /10 på trustpilot och verkar bra men man blir ju ändå lite osäker.
Tips och erfarenheter mottages gärna!

/Vickie
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Vimo
29 aug. 2017 11:36
Tack, redan sett. Då diskussionen är nästan 1 år gammal tänker jag att någon kanske har bokat med dom sen dess och faktiskt har någon konkret info, de du länkade är det ingen som faktiskt har erfarenhet utav dom.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Vimo
29 aug. 2017 12:56
De 2 diskussionerna du länkat är väldigt snåla på information med folk som faktiskt har bokat och åkt med dom, utan mest bara folk som tror, precis som du... :p

https://se.trustpilot.com/review/kiwi.com

Kollar man där har de bättre betyg än många andra sidor jag bokat med så svårt att avgöra. Får hoppas någon som faktiskt har erfarenhet kan svara helt enkelt vad de tyckte.
Medlemmen har tagit bort svaret
30 aug. 2017 10:29
Jag har bokat tre-fyra flygbiljetter med Kiwi.com med byten. Har inte haft några problem alls. Tänk på att priserna som står inte inkluderar bagaget så en liten summa tillkommer, och att du oftast behöver checka ut mellan flygningar. Men fortfarande ofta billigare än flygbolagets pris.
30 juli 2019 12:06 (redigerad)
Hoppar på denna tråd. Har sökt biljetter Skavsta - Malaga med Ryanair. På Momondo hittade jag via Dusseldorf för 4700 för 2p med kiwi. Lusläste lite och det tillkommer kostnader för incheckat bagage och för handbagage. Då landar summan på ca 6500. Om jag bokar samma rutt med RA med två separata resor så hamnar jag på samma pris som på Kiwi. Och är det något som man lärt sig här på forumet så är det att alltid boka via flygbolaget direkt.