Hur är vädret på koh lanta? vi ska dit 4/5

Av Cina36
27 mars 2011 17:37
Visningar: 1640
Hejsan! Har hört att det är endel regn jusst nu=( är det någon som vet om det regnar mycket och hela tiden??
Vi var där förra året vid samma tid och då hade vi sol hela dagarna och regn endel sena kvällar!!
29 mars 2011 16:15
Kolla in långtidsprognosen på den norska väderlekssajten (brukar vara mycket bra - bättre än SMHI)

http://www.yr.no/place/Thailand/Krabi/Ko_Lanta_Yai/long.html

Ser väl ut att bli rätt OK väder på Koh Lanta ut kring den 5:e april. I snitt regnar det 10 dagar av 30 i april och oftast drar regnet igång på eftermiddagen och då vräker det ner i några timmar. April är dessutom den varmaste månaden. I maj brukar det blåsa mycket och bli strömt.

Glöm inte att ta med myggmedel och typ Clarityn mot kliandet!
Av Cina36
30 mars 2011 08:10
Har varit in på den sidan och det ändras varje dag=( tycker att de har haft rätt med sverige vädret men hoppas jusst nu att de har fel för nu visar det regn igen!
Av Akosen
30 mars 2011 16:24
Jag är på Koh Lanta nu och idag har det varit en okej dag. Molnigt men utan regn och solen trängde igenom ibland! Jag kan säga att det har varit rent fördjävligt med regn här. Det är så man kan grina för mindre...

Men inte så illa som på många andra ställen... Igår var phukets flygplats stängd ett par timmar pga allt regn. Trang helt stängd så man kunde inte försöka ta sig till bkk för att åka till Koh Chang där solen skiner.

vi hade de planerna men vi gillar KOh Lanta så vi stannar kvar. Det finns mkt att göra på denna lilla ö iaf. Vi hoppas på sol till helgen...