Hotell på Koh Lanta?

23 feb. 2013 12:19
Visningar: 404
Hej!
Jag och min man (vi är runt 40) ska bo på Koh LAnta 6 nätter i början av april. Vi vill ha nära till att kunna ta båtar ut till ex Koh Mook och Koh Kradan, men det viktigaste av allt är att hotellet är rent och fräscht och ligger nära stranden. Någr tips på fin strand + rent hotell med frukost i prisklassen högst 500 kr/natt?

Mvh Heléne
23 feb. 2013 13:13
Vi bodde på andra stranden söder om huvudbyn Saladan som heter Long Beach (Phra Ae) längsta stranden och inte så långgrunt. Fina stränder även längre söderut, men mer svårtillgängliga och färre hotell. Vi körde mc hela vägen ner till sydspetsen. Kanske vägarna är bättre idag...var några år sen :) Koh Ngai var då väldigt läckert, fanns bara 2 hotell vid mitt första besök och 3-4 st vid mitt andra. Nu tror jag det finns ca 10 st och charter dit !
Av Sabaj
23 feb. 2013 22:43
Jag har varit på lanta 5 gånger nu har bott både på 1 "klong dao" och andra 2 "long beach" stranden tycker nog att det är det är bäst att bo på klong dao störst utbud med strand resturanger på kvällarna närma till Saladan för shopping även kvälls utbud. Vad det gäller stranden så är klong dao lång grund medans long beach djupare direkt.
Boende på Long beach så kan jag rekomendra Long beach Chalet http://www.longbeachchalet.com/Chalets.html
på Klong Dao så är Golden Bay resort ett trevligt ställe.
Åker själv till Lanta i början på April kanske vi ses.