Gotland eller nån stans i Europa v. 31 eller 33.

Av Erics
3 juli 2014 13:18
Visningar: 51
Hejsan!
Vi är några killar på 20 och 21 år som funderar på att göra någon sorts resa med ganska kort varsel under vecka 31 eller 33 i sommar. Det är säkert att vi minst blir två som åker och troligen en till.

Vi hade tänkt att antingen hyra ett boende (typ en stuga) på Gotland i en vecka. I så fall har vi en bil vi tar med oss över så då finns det plats för 1-2 personer till i den, om man inte åker med en egen.

Alternativt hade vi tänkt oss att kanske åka på en sista minutenresa någon stans i Europa, möjligen något land kring medelhavet.

Troligen kommer vi att försöka hitta lite billigare alternativ då två av oss är studenter. Jag och en till av oss kommer att komma hem från en resa måndagen 21/7 så någon gång därefter kommer vi ha bestämt resmål och boka resan.

Om oss:
Vi är alla 93:or och bor i Stockholm. Vi gillar att göra allt möjligt på semester, från att ligga på stranden till natur-, stads- och kulturupplevelser och så klart att gå ut en del på kvällarna. Av oss två som är säkra på att vi ska med så heter jag, som skriver detta, Eric och pluggar ekonomi och min vän heter Fabian och jobbar som modellerare på ett byggföretag. Rikard som troligen kommer att följa med pluggar/är arbetssökande.
Svara gärna här eller skicka ett meddelande till min profil så kan vi prata mer om du/ni undrar över något, mer om oss, detaljer, resmål.