Flyttkompis till London/Brighton 2014

5 aug. 2014 09:38
Visningar: 309
Vill verkligen flytta till Storbritannien nu till hösten och är inne på London eller Brighton och tycker att det skulle vara superkul med flyttkompis/kompisar som är inne på samma spår som jag.

Har inte så mycket mer planerat än att det lär ske i höst och att jag åker dit för att jobba, så om du, precis som jag, vill lämna trista Sverige bakom dig så hör gärna av dig! :)
5 aug. 2014 18:54
Hej,

Råkade hitta din sida, jag bodde i Brighton ca; tio år och kom tillbaks ett tag sedan, behöver du tips, råd eller adresser hjälper jag gärna.

Med vänlig hälsning,
Av Louiseb
7 aug. 2014 11:44
Hejsan! Jag är också väldigt intresserad av att flytta till London i höst, men tycker att det skulle vara roligt att typ flytta dit med någon. Åker också dit för att jobba! Vilket lutar det mest åt då, London eller Brighton? :))
7 aug. 2014 14:31
Efter mycket tanke så har det nog blivit London som jag vill till mest ändå. Gillar storstadsliv och alla jag känner som varit dit är helt förälskade i stället. Har du varit där förut? :)
Av Julia92
9 aug. 2014 02:24
Hallå! Är också sugen på att jobba och bo i Storbritannien. Men hur har ni gått tillväga med jobb? Har ni redan fixat det eller gör ni det där borta?

Om du har möjlighet får du gärna maila eller smsa mej :)
(Logga in för att se e-postadress)
070-69 38 772
10 sep. 2014 09:15
Hej Anna!
Jag ska åka iväg till Brighton om två veckor. Precis som du så har jag inte heller så mycket planerat. Ska åka dit och jobba och se var det tar mig. Vore kul att hålla kontakten om du åker till Brighton, jag känner nämligen ingen där (iofs är det lite av charmen).
/Sofia
11 sep. 2014 16:29
Hejsan!
Vi är två 21åriga glada tjejer som precis har köpt 30dagars interrailkort och ska dra iväg ut i Europa och resa runt och leva livet.
Vi har inte bokat några platsbiljetter på tåg satt resan blir rätt spontan även om vi har en del bestämda ställen vi vill åka till.
Vi har rest mycket båda två och har bott i London tillsammans under ett halvår. En av oss har bott i Spanien och läst spanska. Kort sagt - vi är vana att vara på resande fot! ;)
Vi gillar att festa, shoppa och att uppleva saker! Varje dag ska vi uttnyttja till fullo ;)

Vi lämnar Stockholm den 17/9 och kör 2 nätter i Köpenhamn, Köpenhamn lämnar vi 19/9 och drar vidare till Berlin.
Vi tycker det vore fantastiskt roligt att få med oss flera personer eller kanske möta upp någon på vägen? Allt är roligare ju fler man är :)
Våran plan är att dra till Berlin - Amsterdam - Paris - London - Edinburgh - Cardiff - Brighton och sen neråt mot Italien. I italien vill vi stanna i många städer, bland annat Vendedig och Rom.

Har varit i Brighton förut och London har vi som sagt bott i. Om du är sugen på att liksom upptäcka dessa ställen innan du flyttar dit!

Känner du dig intresserad och vill dra iväg spontant med oss?
Tveka inte på att höra av dig :)