Denver

Av Nixxan
25 jan. 2015 20:23
Visningar: 421
Jag undrar om någon känner till Denver och har tips på saker att se och göra där? Jag funderar på att stanna ett par dagar och kommer inte att ha bil.
Av Birgere
25 jan. 2015 20:49
Utan bil blir man oftast väldigt begränsad i US. Vet inte om det finns några Denverkännare här men det vanligaste är ju att man börjar kolla på Tripadvisor och för Denver denver.org.
Men omgivningarna ska ju vara väldigt vackra.
Av Mcenroe
25 jan. 2015 21:23
Hej Nixxan,

Jag var i Denver i somras. Uppriktigt sagt att själva stan inte så värst intressant. Och inte särskilt stor. Jag tillbringade två nätter där för att besöka några av stans många mikrobryggerier (innan Denver besökte jag bl.a. Fort Collins - många bra mikrobryggerier där också). Så det är mitt bästa tips till dig. Jag besökte Great Divide, Comrades, Breckenridge och Station 26. Speciellt det sistnämnda är intressant - det ligger i en gammal brandstation i Denvers förorter. Och med grymt god öl. Men alla är bra. I Denver tog jag mig runt med Uber - privatpersoner som kör taxi med sina egna bilar - funkar väldigt bra. Billigare än taxi och ett intressant sätt att träffa personer på. Bodde på Courtyard mitt i stan - alldeles utmärkt.

Hälsar,

J.