Costa Rica 2-3 veckor!

Av Milla_5
3 aug. 2021 11:01
Visningar: 176
Är så sugen på att åka och upptäcka Costa Rica. Har hört så mycket gott om det!
Tänkte åka i okt, nov eller december beroende på när det passar med någon som vill göra sällskap. Jag gillar sightseeing, sol, bad, strandhäng, djur, walking, natur, mat och dryck.
Jag är en resvan, ungdomlig och social tjej.
Skriv i tråden eller skicka ett pm.
27 sep. 2021 19:30
Hej
kan definitive tänka mig o åka till Costa Rico där jag inte varit och velat åka. Jag älskar djur, skog, natur, går runt och utforska. Mat, dryck, sol o bad e väl ett måste.
Är inte mycket för charterresor utan att man bokar första dagar och sedan går vidare på andra platser men så klart beror vart man bestämmer att åka och hur mycket man kan utforska men det är inte ett nej.
Kan tänka mig 2 veckor runt okt o nov. skulle ha åkt iväg på resa för en vecka sedan men mitt resesällskap bangade ur, något va väldig tråkigt. Hade funderat åka själv nånstans men det är alltid trevligare att ha sällskap.
Hör av dig om du är intresserad så kan vi pratas vidare.
MVH
Av Milla_5
2 okt. 2021 16:24
Hej!
Jag har fått ett jobbvikariat till sista januari. Kan du tänka dig att åka efter det 2-3 veckor?
2 okt. 2021 19:08
Hej
Hade tänkt mig planera en resa till Afrika i feb men har inte resekompis än då jag helst vill inte åka själv. Men jag kan tänka mig costa Rico fortfarande om vi planerar resan. e sugen på åka dit. 2 veckor iafl o kanske 3 veckor tom.
Hur går dina tankar mot det, charter resa eller ta flyg och boka hotel dit?