China airlines

Av Simona6
9 mars 2019 18:09
Visningar: 362
Hej

Är det någon som åkt nyligen med Air China? Hittade nämligen bra priser till Bangkok med detta flygbolag. Här på forumet är det bara 6-8år gamla svar.

Tack på förhand.
14 mars 2019 08:35
Hej
Det var ett tag sen jag flög med Air China, men ska boka biljett med dem i sommar till Filippinerna. Oslagbara priser men du får vad du betalar för. Kolla på seat guru där ser du vilka plan som används och inflight entertainment system finns. Det vi ska flyga med har endast skärm i taket, men med tanke på deras utbud så spelar det ingen roll inte mycket som är för oss. Men sen i slutet av januari har Kina släppt på förbudet mot mobiltelefon på flyg. Förr var det förbjudet att använda även med "flight mode". Men nu är det fritt fram, ladda hem filmer/serier på någon streaming tjänst.
Mat och dryck ombord... Det populära alternativet tar oftast slut snabbt och man får ta det man får, när det gäller öl och starksprit tar det slut väldigt fort men läsk och juice finns att tillgå under hela resan.
Av Bibby
14 mars 2019 23:40
Air China och China Airlines är två olika bolag från olika länder.
15 mars 2019 16:32 (redigerad)
Om du menar det taiwanesiska bolaget, China Airlines, reste min fru med dem nyligen och var mycket nöjd med dem.

Det kinesiska bolaget, Air China, har jag ingen erfarenhet av. Närmast är China Eastern Airlines (som är konkurrent till Air China), som jag flög med i fjor. Väldigt billigt, 5000 spänn för tur och retur från New York till Tokyo. Vi hade inte skyhöga förväntningar, men det var inte alls dåligt. Modernt och fräscht flygplan, stor egen skärm (större än t.ex. Norwegian) i ekonomiklass med bra urval av underhållning och helt OK mat. Har för mig att alkohol ingick. Inte samma flygbolag, men ett annat kinesiskt med väldigt billiga biljetter.