Budgettips och smartast färdvägar m.m. - Bali, Borneo och övrigt i 4 veckor

12 mars 2023 19:13
Visningar: 45
Hej hej,

Jag och min sambo har bestämt att dra till Asien i slutet på juli och 4 veckor fram. Vi planerar att vara mest i Bali och Borneo/Malaysia men också andra närliggande ställen. Vi försöker just nu bestämma oss om hur det är bäst att flyga. Vi funderar på att flyga till Singapore först och börja med en weekend där om det är billigare/lättare att flyga dit för att sedan ta oss till Bali och sedan Borneo sen vill vi gärna avsluta någonstans där det är lite lättare och billigare att ta sig hem. Tips?

Är det någon som gjort en liknande resa och har tips att dela med sig av? Tar gärna emot en massa tips på om ni har andra färdförslag som ni tror är bättre samt massa annat som kan vara bra att tänka på, saker vi inte bör missa osv. Vi vill försöka få till det här så budgetvänliga som möjligt :)
Av M4sta86
14 mars 2023 09:30
Jag ska till Bali 4v i Augusti. Kollade även via Singapore, Jakarta, Bangkok etc för att se om det fanns billigare alternativ att ta sig till Bali. Tyvärr gjorde dessa budgetbolags bagagepriser att det inte blev billigare + att en dag dök det upp flyg hela vägen till Bali med Qatar Airways, bra mycket billigare än övriga bolag. Vet att det funnits en del billiga flyg till Singapore.. Turkish Airlines kör promotions ibland. Hittade någon dag för runt 7000:- till Singapore
Av M4sta86
14 mars 2023 10:29
tänk på att Singapore är dyrt som tusan