Brela och vart sen?

Av Vinpau
10 apr. 2019 18:02
Visningar: 605
Hej.
Vi har bokat 1 vecka Brela och 1 vecka på ön Vis.
Däremellan har vi en vecka obokad. Frågan är vart vi ska ta oss då? Härligt bad, snorkling och gemütlig stämning är vad vi är ute efter.
Förslag har kommit att förlänga Brela med en vecka. Men det kanske finns någon annan plats vi borde upptäcka? Tacksam för tips!
Av Ansun
10 apr. 2019 19:57 (redigerad)
Kanske stanna några dagar i den mysiga byn Omis som ligger efter vägen tillbaka från Brela till Split. Det är väldigt vackert där (googla bilder så ser du) och det finns många olika utflykter att göra därifrån. I Omis så finns det även sandstrand.

Sen efter det ta några dagar i Trogir som ligger mot flygplatsen i Split. Trogir är mysigt med sina gränder. Vi gillar Trogir och brukar återkomma dit någon dag varje gång vi besöker området

Annars Bol på ön Brac utanför Split. Från Brac (Milna) så går det färja direkt till Vis på onsdagar om det skulle passa.
Ön Korcula är också väldigt mysig, ”lilla Dubrovnik”.
Av Vinpau
10 apr. 2019 20:48
Tack! Behöver man hyrbil eller kan man ta sig kollektivt mellan orterna?
Av Ansun
10 apr. 2019 20:55
Citerat från Vinpau:
Tack! Behöver man hyrbil eller kan man ta sig kollektivt mellan orterna?
Det funkar utmärkt med buss och de går ofta.
11 apr. 2019 21:57
Hej!
Vi var såå nöjda med Brela när vi var där men 14 dagar är kanske väl tilltaget. Jag hade nog tagit i alla fall några dagar på annan ort. Har hört att Primosten är fint. I år ska vi också besöka Vis och sedan ta några dagar på Perla resort i Rogoznica. Vill man ha lite storstad så finns det mycket att se i Split. Ni kan ju också besöka Krkaa vattenfall - Se bilder och låt er inspireras på https://www.evas-restips.se/kroatien/