Bra transfer Puerto de la Cruz - Airport Sud

Av Tittit
14 jan. 2019 11:46
Visningar: 972
Vilket transferbolag brukar ni anlita för att ta er från P de la Cruz till flygplatsen söder?
Vi kommer att åka tidigt på morgonen så allmänna kommunikationer är inte aktuellt efter vad jag kan se. Går inga bussar så tidigt.
14 jan. 2019 12:27 (redigerad)
Hur dags och vilken dag åker ni?

Boka INTE via airporttransfers.co.uk sunshine.co.uk!

Vi åkte hem en helgdag och först och främst fick vi fel info av Tits (bussbolaget på Teneriffa) enl info skulle bussen gå 06.20 men de hade info på Facebook att trafiken började gå 08.00, tyvärr la de ut fel pdf. så det gick inte att de tidtabellerna. Fick till slut besked att första bussen gick 09.00!

Bokade transfer via ovanstående och det var verkligen kryptiskt med olika angivelser av tider, först var det flygtid, sen på nästa sida kallades flygtiden plötslig upphämtningstid, man fick chansa.

Man skulle sen logga in ca. 24 timmar innan för att få bekräftelse. Vi skulle då hämtas 07.01 på ett närliggande hotell. Var där 06.40 men ingen transfer kom. Ringde deras "nödnummer" (som går till ett spanskt företag "MTS Globe".
Enligt dem hade transfern varit på plats 06.14.
Enda chansen var då att ta Taxi och reklamera efteråt, €120 fattigare har vi nu att ta strid för att få tillbaka dessa :(

Vad ni gör så försök använda vanlig buss (även om deras service inte är på topp så är de i regel punktliga), det är inte kul och vår upplevelse verkar inte ha varit unik :( Kolla annars noga recensioner och försök kapa mellanhänder.

Efter vår bokning uppenbarade det sig att det var en kedja av (minst) 5 företag som skulle fungera Där vi bokade är en del av Sunshine, de köper i sin tur av ett annat bolag (HolidayTaxis) och sen sköts det av deras leverantör som verkar sköta transfer över hela Spanien (kanske världen) av MTS som i sin tur köper transporten av något lokalt taxi/bussbolag.
Av Tittit
19 feb. 2019 10:05
Tack för era svar.
Vi åker hem tisdag morgon.
Vi har bokat City AirPort Taxi eftersom vi måste lämna 05.30 för att hinna vårt flyg. Blir spännande att se om det funkar. Vad jag kan se så har de bra omdömen på TripAdvisor.