Boende södra Koh Lanta?

Av Winx
27 dec. 2012 17:41
Visningar: 632
Med risk för viss upprepning så ställer jag denna fråga om boende. Har sökt men hittar bara äldre svar och nu var det ett par år sen vi var i området senast. Är bara borta två veckor en här gången så jag tycker inte att vi har "råd" att slösa semesterdagar på boenden som känns "halvdana"

Någon som har tps på bra boende från Klong nin och söderut? Helst mindre resorter, pool är ett stort plus, fräsch men ej helst superlyxigt, måste ha beachfrontalternativ. Uppskattar att bo i fristående bungalow så helst ingen del i hotellbyggnad eller liknande.. Minns att Kantien beach var fin men då fanns det inget boende som motsvarar kraven ovan.

Överös mig med era tips tack :)
28 dec. 2012 09:32
hej!

Lanta Miami Resort!

Vill mig minnas att jag läst om ngn annan som bott på det hotell och som trivdes bra. Jag har själv inte bott där (än), men planerar att göra när vi åker till Lanta i februari. Det ser iallafall fint ut på bilderna, och lagom litet för min smak iallafall!

Lycka till!
Sara
Av Winx
28 dec. 2012 12:42
Tack, var ju ett jättebra tips men tyvärr verkar det fullt :( Vi har varit där många ggr och ätit så jag vet att det hade passat oss bra. Riktigt synd att det inte fanns :( Tack för ditt svar!
28 dec. 2012 16:46
Vi ska bo på Clean Beach Resort nu i jan/feb 2013 26 dagar. Min mamma och hennes man har åkt dit 4 år på raken och har alltid varit nöjda. Jag var där senast -06. Kanonställe, Klong Nin Beach ligger det på, mitt på ön på västsidan.
Av Winx
28 dec. 2012 17:29
Tack för ditt tips också. Känner igen stället men inte har de några beachfrontbungar eller minns jag helfel?