Boende

Av Emmafi
25 dec. 2012 16:20
Visningar: 1023
Vi funderar på att åka till Guadeloupe nästa vinter. Är det ngn som har tips på boende. Det verkar vara väldigt dyrt även för hotell med ganska låg standard. Flyg är också dyrt. Har blivit förtjust i detta resemål men jag vill inte lägga ut alla mina sparpengar.
Mvh
Av Emmha
25 jan. 2014 20:36
Hej, blev det en resa till Guadeloupe? Hittade ni isåfall något bra boende? Vi funderar på att åka, men tycker det är svårt att hitta bra boende som inte är väldigt dyrt. Pool är ett måste för oss.
Tacksam för tips!
Mvh emma
Av Emmafi
5 feb. 2014 01:17
Hej!
Vi är faktiskt i Guadeloupe nu. Men det är en besvikelse, så jag skulle råda er att inte åka hit. Vi bodde de första 4 nätterna på hotellet Habitation anse Grande, på Basse Terre ön, helt ok men inte mer. Omgivningen är ju ingen hit, en kvälls restaurang öppen på gångavstånd, fin strand dock och liten pool.Resterande tid hyr vi en studio ,Cocody, i Saint Anne, också ok men man måste ha bil och det är inte kul. Jag vill ha bad och restauranger på promenadavstånd. Finns inte många restauranger öppna på kvällstid här heller för alla fransmän som är här äter 3 rätters till lunch sen gör dem sin egen mat hemma. Trist! Maten är för övrigt ingen hit och dyr dessutom. Pratar du inte heller franska så är det svårt att få kontakt och veta saker. Vi har hyrt bil under hela vistelsen men nu under den sista veckan har det varit en konflikt om bensinen så vi har fått köa i flera timmar för bensinen och sen suttit i köer för att komma fram, frustrerande. Denna information kunde vi inte ta till oss eftersom vi inte kunde ngn franska. Om jag får råda er åk ngn annanstans. Förresten det har regnat varje dag utom en, visserligen bara någon eller några minuter åt gången men det räcker när set vräker ner. Hoppas detta var till någon hjälp.
Hälsningar Carina