Ska jag verkligen jobba för Langley?

3 juni 2019 18:31
Visningar: 2130
Hej!
Har länge varit intresserad av att jobba utomlands och det är något jag vil göra en dag. Kom nyligen förbi företaget "Langley Travels" där man kunde arbeta för dem på deras olika destinationer. Min stora dröm i livet är att åka till Guadeloupe på grund av olika anledningar så detta verkade perfekt. Langley har ju ett hotell i Guadeloupe som man kan jobba på.
Men efter att jag har sökt lite på internet har jag hittat en hel del kritik mot företaget, recensionerna var cirka 10 år gamla så jag är lite kluven. Har någon jobbat eller rest med företaget under de senaste året eller åren? Isåfall, hur var de?
3 juni 2019 23:59
En kompis hade ett helvete när han jobbade för dom i alperna. Han jobbade 20 timmar övertid per vecka utan att få betalt för det och det var mycket mer som var skit. Behöver inte vara dåligt på alla ställen dock. Vad jag har läst på internet så är det många som tycker att det är fantastiskt att jobba för Langley.
4 juni 2019 18:27
Hur länge sedan var det din kompis jobbade för langley? var det 1 eller typ 5 år sedan?
27 juni 2019 00:21
Det var i vintras.
Sorry för långsamt svar!
Skicka PM om du vill ha mer info.
Av Amoberg
15 juli 2019 10:30
Hej! Jag har sökt jobb där för vinterns säsong och ska ha intervju idag. Har också sett hur folk klagat över deras jobb hos langley men inte från de som jobbat på Guadeloupe. Ska fråga personen som intervjuar mig idag och se om hon har något att tillägga om det. Kan återkomma efter intervjun om du vill?