Alanya 31/5 från Göteborg!

Av Nma
22 maj 2011 13:51
Visningar: 224
Hejsan, jag är en tjej som ska åka ner till Alanya den 31 maj till 21 juni. Jag ska åka själv, finns det någon mer som ska åka från Göteborg som vill ha lite sällskap?!

Hör gärna av dig isåfall :)
26 maj 2011 08:03
Hej!
Åker ner den 7 juni, stannar en vecka. Verkar vara ett gäng som ska ner till Alanya i Juni. Desto fler desto bättre!!
Åker inte från Göteborg utan från Västerås.

Gillar sol, bad och se/uppleva saker, hyra moppe etc. Lite för gammal för fullt ös medvetslös men någon partykväll ska man väl palla med.
Bor på Bilkay Hotel, (Kleopatra stranden)
http://www.bilkayhotel.com.tr/
Ursprungsplanen är väl egentligen att jag skulle komma iväg och skriva lite på en bok, men visst är det kul om man är flera som hittar på något, sällskap på stranden etc.
Är det fler som ska dit? Häng på nu, det är Alanya som gäller i Juni! :-)
Av Linn_86
28 maj 2011 23:42
Hej! Jag är en 25årig tjej från Gävle som också drar ner själv 1/6.. Ville bara komma bort å få lite sol och orkade inte försöka få med mig någon.. men visst vore det trevligt med lite sällskap =) jag har uppkoppling på hotellet så jag kollar väl mejlen varje dag.. hör av dig om du vill dra till stranden lr hitta på nåt!! (Logga in för att se e-postadress)
Av Linnhak
9 juni 2011 18:10
Hej. Jag är en 20 årig tjej från malmö som vill ut och resa den närmsta veckan. eventuellt till alanya turkiet. Men vågar jag åka själv? skulle helst vela hitta någon att resa med. jag älskar sol, bad shopping och fest. hör av er (Logga in för att se e-postadress) hälsningar