Alanya 2015

14 okt. 2014 00:24
Visningar: 846
Hello!
Nu vet jag att jag är ute i riktigt god tid, men jag vill tillbringa några månader i alanya nästa sommar och undrar om nån är sugen på att hänga på. Antingen att bara åka ner och hänga eller åka ner och jobba. Krävs lite planering för att jag ska kunna dra iväg. Är otroligt lättsam och bangar aldrig party!
(Logga in för att se e-postadress)
30 okt. 2014 21:31
Heej!!
Jag är också riktigt sugen på att spendera några månader i Alanya till sommaren.
Jag var nere för första gången i somras och fick verkligen inte nog!
(Logga in för att se e-postadress)
3 nov. 2014 13:30
Tjenare! Jag kom precis hem efter en vecka i Alanya. Åkte själv med en kompis för första gången (varit utomlands när jag varit mindre men aldrig utan föräldrar). Helt förstörd nu efter en underbar vecka fylld med äventyr och nya erfarenheter..känns med andra ord riktigt trist att vara hemma i Sverige igen bortsett från att familjen finns här. Skulle gärna åka tillbaka på obestämd tid nu men skolan är såklart viktigare.

Fyller 18 i januari och skulle mer än gärna vilja åka så snart som möjligt till Alanya igen. Däremot blir det svårt för mig att planera redan nu. Jag har dock inga problem med att lära känna nya människor då jag är väldigt öppen och trots att det känns lite läskigt kommer jag troligen åka ensam inom en snar framtid..destination är ännu oklar.

Pluggar på gymnasiet och jobbar som ett svin när jag väl har ett jobb (nästan alltid..) för att kunna göra det jag verkligen vill med mina pengar.

Finns det även plats för mig någongång under 2015 i Alanya så hör gärna av er.
Amanda Söderbäck på fb eller (Logga in för att se e-postadress)
Av Moaa
7 dec. 2014 20:13
Hej! Sjukt sugen på att åka ner :) va nere med några kompisar första gången i maj och sen igen i augusti, vill bara tillbaka! (Logga in för att se e-postadress)
18 feb. 2015 08:59
Funderar också på att lämna Sverige för Alanya men svårt att åka ensam om man ska hitta boende och liknande så är väldigt intresserad ! Har varit i alanya 4 gånger dom två senaste åren och tycker inte 1 vecka semester räcker :) Victoria(Logga in för att se e-postadress)
2 apr. 2015 18:58
Hey! Känner en del människor i Alanya och har planer på att åka jag med!
Kanske fixa ett helt team med goa människor och ha en awsome resa :)

Skriv till: (Logga in för att se e-postadress)
Av Sstephi
20 apr. 2015 13:24
Hej! Jag och mina 2 tjejkompisar ska till Alanya den 8 maj och undrar om det är några andra som ska dit då också? vore kul o träffa något gäng :)
(Logga in för att se e-postadress)
29 apr. 2015 15:37
Åker till Alanya den 11 Juni tillsammans med 5 andra polare! 3 på varje rum, det ena rummet stannar i en vecka men jag och mina 2 kompanjoner i mitt rum stannar i 2 veckor. Blir mycket krök men också mycket relaxande! Ska bo på Amberrose Hotel!
Hade varit kul att stöta på nåt annat roligt gäng ;)
7 maj 2015 16:50
Heeejjjj vi ska ner 7 juni och hem den 15e!!! Några som vill mötas upp? Vi är två tjejer 23 och 25 år:) håller till på kleopatrastranden men är ju rörliga ;)
Av Sehlin
11 maj 2015 15:04
Vi är ett gäng som åker ned den 13e augusti :)
Av Jonas95
6 juli 2015 02:36
Tjena! nu börja det närma sig känner ja! Jag o 3-5 polare tänkte åka ner i agusti nu i år och tänkte kolla om det finns ett härligt gäng som ska ner dit så kanske man kan träffas o kröka ihop i alanya eller till och med innan flyget haha! ni får gärna höra av er isf för det vore riktigt kul, tjejer eller killar spelar inte nå roll så länge ni är lättasam roliga och schyssta.