Just nu visar vi endast resor med
avresa från och med 16 juli.

Den 13 maj gick Svenska UD ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till hela världen till och med 15 juli. Därefter görs en ny bedömning. Av hänsyn till alla våra besökare visar vi därför inga resor innan detta datum.


För bokningar efter detta datum erbjuder de flesta researrangörer generösa av- och ombokningsmöjligheter.


Håll dig uppdaterad och läs noggrant vad som gäller för varje arrangör och resa.

Charterresor till hela världen

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Populära resmål i hela världen

Frågor & svar om charterresor

 • ?

  Varför ska jag välja en charterresa?

  En charterresa är ett bekvämt och prisvärt sätt att resa. Hotell och flyg är inkluderat i priset och tillval som transfer och utflykter kan läggas till vid bokningen. De flesta charterresorna är med direktflyg, vilket gör resan både mer bekväm och klimatsmart. Om du har frågor på plats på resmålet så finns oftast representanter från researrangören att fråga. Köp av en charterresa skyddar dig som resenär mot oförutsägbara händelser genom paketskyddslagen.
 • ?

  Till vilka länder kan jag resa charter?

  Du kan åka på charterresa till de flesta länderna runt Medelhavet som Grekland, Turkiet, Kroatien, Spanien, Cypern och Italien. Men även till länder längre bort som exempelvis Thailand, Dominikanska Republiken och Mexiko.
 • ?

  Vilka är typiska charterresmål?

  Populära resmål som det erbjuds charterresor till är bland annat Mallorca, Kanarieöarna, Kreta, Rhodos och Phuket.
 • ?

  Kan man resa charter året runt?

  Ja, det kan man. Under sommarhalvåret är resmål runt Medelhavet mest populära, exempelvis Mallorca, Kreta och Cypern. Under senhösten, vintern och våren erbjuder researrangörerna resor till resmål längre bort, exempelvis Kanarieöarna, Thailand, Dubai och Mexiko, som har varmare temperaturer.