Charterresor till Los Cristianos, Teneriffa

Charterresor till Los Cristianos, Teneriffa

 
 
 

Om Los Cristianos Teneriffa, Europa

Nöjesliv
Sol & bad
Sandstrand
Barnvänligt

Los CristianosTeneriffa är en före detta fiskeby som med åren har vuxit till att bli en Kanarieöarna mest populära semesterorter. Här kan du njuta av vackra sandstränder, båtutflykter och dykning eller besöka den närliggande ön La Gomera.

Los Cristianos har under årens lopp vuxit samman med Playa de las Américas och tillsammans erbjuder de idag allt du kan önska dig när det kommer till nöjen, shopping och nattliv. Los Cristianos största strand bjuder på gyllene sand och lugnt vatten och är som gjord för strandaktiviteter och vattensport. Spela beachvolley eller ta en rofylld tur i en trampbåt. Vill du bara koppla av och sola finns det gott om solsängar längs med stranden. Även den intilliggande stranden Playa de las Vistas bjuder på mjuk sand och massor med aktiviteter.

Från hamnen går utflyktsbåtar med glasbotten samt dyk- och fiske-exkursioner. Längs med strandpromenaden hittar du barer, caféer och restauranger med ett stort utbud av mat från hela världen. Passa på att prova någon av de inhemska specialiteterna. Nattetid lyser området upp och lockar mängder av turister, och festligheterna pågår långt in på småtimmarna och flera av barerna och diskoteken stänger inte förrän i gryningen. En bit från stränderna hittar du shoppingkvarteren med mängder av modebutiker att fynda i.

1 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

De mest populära resmålen i Los Cristianos