Thailand i mitt hjärta

Marlene
Medlem sedan 2006, besökt 13 länder

Efter sina många resor till Det Leende Landet är Reseguidens medlem Legusta en riktig Thailandsexpert. Ta del av hans bästa tips i hans resealbum Tips i Thailand.

Legusta brinner för Thailand. Det är något som är säkert. I sitt resealbum beskriver han hur förkärleken till landet tog sin början.

– Det blev en långflygning till ett dykparadis som kom att förändra min livstil och upptäckarglädje, skriver Legusta. Det sades vara det leende landet och jag måste faktiskt hålla med att de flesta var vänliga och hjälpsamma – även om att göra sig förstod med språket var katastrof. Jag har återvänt till Thailand och upptäcker hela tiden något nytt och fräscht som gör mig glad, rofylld och entusiastisk.

Legusta har samlat sina bästa tips i ett resealbum passande döpt till Tips i Thailand, där du får tips kring allt från boende till okända pärlor och en guide till vad det kostar att vara i Thailand.

Läs mer i Legustas resealbum.

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26