Simma med delfiner i Florida

22 maj 2016 09:59
Visningar: 692
Hej

Har någon här inne varit i Florida och simmat med delfiner?
Vi åker dit i sommar och de två alternativen vi väljer mellan är Key Largo eller discovery cove i Orlando. Vi kan även tänka oss andra ställen om vi vet att det är bra.
Av Emolis
22 maj 2016 10:07
Vi har simmat med delfiner på Discovery Cove och det var en underbar upplevelse för hela familjen. Otroligt dyrt, det ska erkännas, men värt varenda krona. I det hutlösa inträdet ingår även inträde till SeaWorld och badlandet Aquatica så vet man med sig att man ska dit blir det mer prisvärt. På Discovery Cove ingår All-Inclusive under dagen och andra upplevelser i form av exotisk fågelpark, simma med rockor, badlaguner mm.
22 maj 2016 13:38
Vi har simmat med delfiner på Discovery Cove, en av våra absolut bästa upplevelser. En heldag väl värd pengarna. Det var svårt att få biljetter då de var slutsålt flera månader framåt. Vi fick tillslut återbudsbiljetter efter många dagars ringande. Vi har även simmat med delfiner på väg ut till Key West, Grassy Key, Dolphin Research Center, där simmar man delfiner i havet, inte i pool som på Discovery Cove. Det går inte att jämföra de två upplevelserna då de var så olika. Vill ni ha en heldag som är fantastisk med allt som ingår så skulle jag rekommendera Discovery Cove men vill ni enbart simma med delfiner och göra en god gärning så kanske det andra alternativet funkar då alla pengar de får in går till forskning och räddning av delfiner. Anläggningen var sliten och kändes sådär tyckte vi och var inte helt nöjda, men det var ett par år sedan så de kanske har renoverat stället nu. Vi har även varit på Theater of the Sea. Sea World som äger D Cove gör även de mycket bra saker för djurens bästa, det är inte bara nöjesparker.
Av Birgere
22 maj 2016 13:54
Finns ju även Hawks Cay på Duck key
23 maj 2016 19:49
Tack för svaren. Nu är Discovery cove bokat i och med att vi ändå tänkt gå till Sea world så passade det oss bra. Vet ni om det ingår expresspass till Sea world? Vi har bokat hotell i Orlando men kanske värt att boka om till ett som erbjuder exprespass?
23 maj 2016 21:40
Sea World har ju inte så där jättemånga rides om det var det ni tänkte på. Men ska ni till Universals parker så, absolut! Där behöver man det om man tycker om att åka/göra saker.
Ni kommer att få en underbar dag på Discovery Cove. Var där i god tid, det finns massor att äta redan på morgonen. Ni kommer att få en tid för simma med delfinerna så planera lite vad ni ska göra under dagen så ni hinner med allt menar jag. Att snorkla bland fiskar och rockor var häftigt, koppla av med en tur på badring och gå in och titta på fåglarna.Poolerna är fina, solen stark och Margaritan god! Ha en härlig resa!