Restaurangtips Khao Lak

28 dec. 2014 21:08
Visningar: 1518
Önskar restaurangtips i området kring Nang Tong beach samt Pak Week beach. Främst thailändsk mat, men även internationell. Restaurangen får gärna vara barnvänlig, men ingen turistfälla. Tack på förhand.
30 dec. 2014 18:31
Hej!
Vi var där 2011 och tyckte mycket om Khao Lak. Vi rekommernderar Somsri som ligger på huvudgatan. Ett ställe med plastmöbler och jordgolv med fantastiskt god thaimat för en billig peng. Många thailändare äter där själva. En annan bra restaurang som ligger på en sidogata till huvudgatan är Dragon bar, god thaimat och billigt. Smile heter en restaurang som ägs av en karismatisk fransman, thaimat även där. Den ligger också på huvudgatan ganska långt ner.
Lite andra tips... Ett måste är en tur ut till Similan islands, fantastisk snorkling och underbart vatten, kritvita stränder. Tar några timmar på speed-boat, men väl värt det!
Åk även på djungeltur, vi köpte vår via fransmannen på Smile. Åkte flotte på floden, besökte fladdermusgrottor, red elefant, badade i en djup bergsgrotta, träffade vilda apor.
Ett minne efter tsunamin är en båt som ligger uppspolad på land.
Med vänlig hälsning, Malin.
25 jan. 2015 21:42
Vi var i Khao lak både i Mars -13 och Mars -14. Kan rekommendera restaurang 9 (nine) som ligger på huvudgatan, mycket god thaimat och supertrevligt bemötande, prova deras glass noodel salad, toppengod och HET!

På Pakweep beach eller White sand beach har du en bra thairestaurang på stranden som heter Boatyard, den ligger om du går söderut mot udden eller "capen" som jag kallar den. Du har även tre restauranger i rad om man går norrut från Boatyard och förbi hotel Kantary, den första upplevde vi som den bästa av dessa tre med serviceminded personal, dock bättre första året när vi var där då vi hade vår grabb med och det blev en del skojande med personalen.