Lankawi

Av Dalkula
26 okt. 2013 08:46
Visningar: 281
Ska åka från Phuket till koh Lipe i december.är det värt att åka till Lankawi eller finns det några andra fina öar på vägen tillbaka till Phuket. Vi åker båten tillbaka .
Av Dalkula
27 okt. 2013 09:02
Hejsan! har du något bra tips på Lankawi att bo där det är en vacker strand. Typ som på koh Lipe. jag bokade förresten hotellet du tipsade mig om på koh Lipe. :) Det behöver inte vara så dyrt men trevligt. :) Vi funderar på koh kradan eller koh mook senare. Vilken ö är finast att bo på. :)
Av Sierra
27 okt. 2013 10:45
Sunset Beach Resort på Langkawi är ett bra alternativ till rimligt pris. Boka direkt med hotellet då det oftast är fullbokat om du bokar via någon bokningssajt under högsäsong. Det kan ju vara fullt ändå men det är större chans att få positivt svar. http://www.sungroup-langkawi.com/sunset/index.html

Kradan är lugnare än Mook men du har fler boendemöjliigheter på Mook. Kradan har de finaste beacherna av dem där den långa beachen mot öster är hela 1,5 km.
Av Ikcor
13 jan. 2014 15:56
Hej Sierra.

Jag har läst dina svar, och jag har också funderat på att ta båten ifrån Koh Lipe till Langkawi i slutet på mars. Men nu har jag en annan fråga, såg att du rekommenderat något hotell/ställe på Koh Lipe? Har du nåt att rekommendera mig? Och sen undrar jag, vi kommer att ta Koh Lanta först, sen Koh Lipe, Langkawi och sen vet jag inte riktigt vad vi ska ta vägen efteråt - om vi ska tillbaka till Koh Lipe och ta några öar därifrån? Vi landar i Krabi och åker hem till Sverige ifrån Krabi också.

Vore tacksam för svar, Therese
Av Sierra
13 jan. 2014 16:06
Eftersom ni skall tillbaks till Krabi är det ju lämpligt att göra som du skriver och besöka någon av öarna jag nämnt ovan på vägen mellan Lipe och Lanta. Nu vet jag inte hur länge ni skall vara borta men tänk på att ni får endast 15 dagars uppehållstillstånd i Thailand då ni återvänder från Langkawi.

Ett trevligt ställe på Lipe är Lipe Beach Resort på norra delen av Sunrise Beach. http://www.lipebeachresort.com/

Du har även en del sköna alternativ med ok pris här:
http://thaibeachtravellers.com/hotels