Boende på Hawaii

9 juli 2015 21:58
Visningar: 154
Jag och tjejen drar till Oahu i November, vi vill surfa, shoppa och uppleva så mycket som möjligt. Frågan är enkel, vart ska man bo?

Är det någon som bokat via flipkey.com? Är det en trygg sida och hur fungerar det med nyckelhämtning osv?

Tänkte även åka till en av de andra öarna, vilken rekommenderar ni till oss om vi önskar klart vatten, bra surf och fin miljö? Tips om boende?

Väldigt tacksam för svar!
Av Hawaii
10 juli 2015 03:08
Klart vatten, bra surf och fin miljö hittar du på alla öarna. Oahu med Honolulu/Waikiki Beach är klart överlägset när det gäller shopping (Ala Moana Shopping Center precis intill Waikiki Beach är enormt) men de bästa naturupplevelserna får du på Kauai och Hawa'i'i ("The Big Island"). Finns säkert tusentals olika ställen att bo, från billiga hostels till lyx hotell så utan att veta vad du är ute efter och vilket prisläge - helt omöjligt att ge tips. Och du kan komma runt med buss ("The Bus") på Oahu (även om det tar sin lilla tid upp till North Shore t.ex.) medan de andra öarna i princip kräver att du har egen transport (bil). Det finns bussar, men de går inte överallt och det finns kanske bara en eller två bussar till en viss plats under dagens lopp vilket innebär att rent praktiskt blir det antingen mycket svårt att ta bussen, eller rent av omöjligt. (Om du inte kan komma tillbaka samma dag).