Boende 4 nätter

9 okt. 2013 21:47
Visningar: 282
Hej!

Vi ska till Singapore 6-10 mars 2014 och vill boka hotell i förväg. Tycker det är svårt att veta vad man ska välja. Min första uppfattning är att rummen verkar väldigt små, trånga och kanske inte så fräscha om man vill betala max 700:-/natten? Har läst ganska mkt kommentarer på hotellen, kanske inte alltid att lite på? :)

Vill bo fräscht, det är det viktiga, sen behöver det inte vara lyx på ngt annat sätt. Pool ej nödvändigt då vi kommer åka runt mkt. Gärna frukost.

Vi vill bo i närheten/i Little India som vi hört gott om, men ge gärna förslag på andra hotell även om dom inte ligger där, vi är öppna för förslag.

Vår budget ligger på runt 700:-/natten, verkligen max 800:-/natten.

Ni som sitter på bra tips, fram med dom :)

/Malin
Av Kalles
9 okt. 2013 23:13
Bodde själv dock för länge sen på South East Asia Hotel i Singapore det var vettiga priser No fancy alls men helt ok för 3 nätter kolla på tripadviser finns bilder där . Fanns ett foodstall rätt nära där man kunde hitta allt smaskens att äta. Låg bra till överhuvudtaget tyckte jag fast men har alla olika tycken och smak för att vara relativt billigt hotell så va det ok . Vet inte hur mycket ni rest runt i Asien men man brukar få vänja sig vid lite damm i hörnen och inte alltid skinande väggar

.