Stöd Ukraina

Thailandbestholidays blogg

Måndag 7 April 2014

Mae Phim i Thailand växer sig starkare

Orten Mae Phim som ligger i Rayongprovinsen ca 2 timmar söder om Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi är en populär ort att semestra på. Orten gästas främst av Thailändarna själva under ledigheter och storhelger. Jag har träffat Thailändare som rest 40 mil enkel bara för att få se havet och äta en medhavd picnic för att sedan resa tillbaka dessa 40 mil igen. Det har också blivit populärt att köpa eget boende i området och läget i förhållande till Bangkok gör området attraktivt.

Mae Phim är känd för sitt stora utbud av Seafood, fiskrestaurangerna ligger uppradade längs hela den 5 km långa mae Phim stranden. Inne i centrala Mae Phim hittar du även ett brett utbud av restauranger, det finns även en Italiensk pizzeria som självaste svenska kungen brukar äta på när han är på semester i Mae Phim.

Till Mae Phim ska du resa för att hitta det riktiga Thailand, lugnet samt låga priser och bra stränder, det finns flera orörda stränder i området och med gångavstånd till bra mat och dryck. Det senaste lägenhetshotell i området heter Grand Beach och en film hitta ni här:

http://www.alltomthailandsresan.se
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet