Stöd Ukraina

Lalias blogg

Torsdag 2 Juli 2009 - Los Angeles

Hollywood

Har varit har i nagra dagar och trivs ratt bra. Resan hit gick enkelt. Det var som sagt jag som borjade kora och lyckades ta oss ut ur San Francisco trots att GPS'n tyckte att vi korde fel. Vagen var ganska slingrig och brant pa sina stallen men det gick bra att kora. Vi fick en Toyota Camry Hybrid bil som kanns underbar jamfort med var gamla bil hemma... Vi stannade till i Santa Cruz och at lunch och tog oss sa smaningom fram till Monterey. Besokte forstas akvariet och det var ju smakul men massor av folk...

Dagen efter korde vi till San Luis Obispo dar vi bodde pa charmiga Apple Farm. Typiskt amerikanskt stalle med lite lantlig stil. God mat och trevlig bubbelpool!

Nu ar vi som sagt i L.A och har hunnit med att se Walk of Fame som ligger nara hotellet. Vi har fotat Michael Jacksons stjarna forstas. Idag var vi till Universal studios och akte Studio turen samt sag en show med Terminator. Kanns som det mesta riktade sig till barn i 10-12 ars aldern sa vi var kanske lite for gamla. Har varit en svang runt till olika galleror och shoppat lite ocksa. Far se vad mer vi ska hitta pa. Skont att liga vid poolen och bara slappa ocksa.
Dela med andra:    

Kommentarer
Ingfre säger:
Underbart!! Lyckliga ni!
Är vädret bra?
Här har just en intensiv, knallvarm sommarvecka övergått i det vanliga,dvs gråväder och runt 15 grader...
Ha de' !!
Mum
Postat 2009-07-02 13:05  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Varmt!
14 år sedan
4 juli
14 år sedan
Hollywood
14 år sedan
San Francisco
14 år sedan
Snart sommar!
15 år sedan