Stöd Ukraina

Lalias blogg

Lördag 4 Juli 2009 - Los Angeles

4 juli

Sista dagen i L.A. Vet inte riktigt hur man ska sammanfatta detta stalle... Allt ar stort, galet och haftigt... Det ar massor med manniskor overallt. Vi har bada varit "riktiga turister" och sokt oss till lite mindre turistiga stallen. Var faktiskt till IKEA haromdan och hade jattekul nar vi gick runt och forsokte hora hur amerikanerna uttalar namnen pa moblerna.. hi,hi. Passade pa och at kottbullar forstas. Man blir lite less pa fries...

Igar tog vi en promenad! Vilket inte ar sa vanligt har i L.A. Vi gick till Griffith Park och tog oss upp till observatoriet. Det var lite annorlunda upplevelse och parken var riktigt mysig! Sen hade man ju underbar utsikt over staden. Kul grej men vi var helt slut i benen nar vi kom hem till hotellet. Det ar ju ganska varmt har med drygt 30 grader och inte ett moln pa himlen.

Maste beskriva hotellet Magic Castle lite mer ocksa. Vi bor alltsa ett kvarter fran Hollywood Blv och har nara till shopping och sant. Sjalva hotellet ar mysigt med en pool pa innergarden. Frukosten ar bra och vi blev glatt overraskade att vart rum visade sig vara en hel lagenhet med vardagsrum, kok, badrum och sovrum. Det finns en tvattstuga dar man kan tvatta sjalv och bilen star bra i garaget. Kanns som vi bott in oss har men nu ar det ju dags att packa ihop och aka vidare.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Varmt!
14 år sedan
4 juli
14 år sedan
Hollywood
14 år sedan
San Francisco
14 år sedan
Snart sommar!
15 år sedan