Anderson's African Adventures

1 / 3

Anderson's African Adventures

2 / 3

Anderson's African Adventures

3 / 3
Vasagatan 27, 57331 Tranås, 08-203050
safari
safariresor
afrika
kenya
tanzania
sydafrika
kruger
kapstaden
uganda
seychellerna

Anderson's African Adventures

Låt oss guida dig rätt till Afrika. Grundat 1986. Svensk arrangör med kontor i Tanzania och egna fordon. Tanzania och Zanzibar. Samarbetspartners i Kenya, Sydafrika, Botswana och södra Afrika. Paketpriser på flyg från Sverige. Hör av dig till Anderson’s för en personlig kontakt.

Tanzania är vår stora styrka där vi har egna safarijeepar och guider som väntar på just er safari. Christer finns på kontoret i Arusha där resan går vidare mot Serengeti och Ngorongoro för att ofta sedan kombineras med Zanzibar.

Vi har en unik erfarenhet av resor till Afrika.

Socialt engagemang

Du har en personlig kontakt hos oss där vi skräddarsyr och rekommenderar en resa just för dig. En safariresa med Anderson’s görs på rätt sätt där du bor på rätt platser som t.ex. i centrala Serengeti. Du reser inte heller fram och tillbaka långa vägar i onödan och lägger tid på att sitta i bil när du kan vara på safari för att spara in på resans pris. Vi kan safari.

Vår strävan är att visa er Afrikas nationalparker på rätt sätt så ni får uppleva en fantastisk safari, men också att förstärka de positiva effekterna av ett hållbart resande.

Vi skriver mer om hur vi arbetar i vår hållbarhetspolicy och även under socialt engagemang på vår hemsida. 10 november 2021 blev vi också genom vårt huvudföretag Tranås Resebyrå första resebyrån i norra Europa att aktivt samarbeta med Air France-KLM för att öka produktionen av hållbart flygbränsle.