Anderson's African Adventures

1 / 4

Anderson's African Adventures

2 / 4

Anderson's African Adventures

3 / 4

Anderson's African Adventures

4 / 4
Vasagatan 27, 57331 Tranås, 08-203050
safari
tanzania
zanzibar
serengeti
kilimanjaro
sydafrika
namibia
botswana
safariresor
andersons

Anderson's African Adventures

När du reser med Anderson’s så reser du med en trygg arrangör som gör din safari på rätt sätt. Du har en genomtänkt safarirutt med boende på rätt platser i nationalparkerna vilket är otroligt viktigt för en bra safariupplevelse och att använda tiden rätt.

Grundat 1986 vet vi hur en bra safari ska göras.

Tanzania är vår stora styrka där vi har egna safarijeepar och guider som väntar på just er safari. Ni reser med privat guide den dag ni vill med vår inarbetade organisation och logistik på plats som t.ex. innebär att vi har GPS i alla jeepar som gör att kontoret kan se var alla resenärer befinner sig i realtid.

Vi gör även resor till fler länder i Afrika med noga utvalda samarbetspartners. Vår långa erfarenhet gör att vi varmt kan rekommendera er rätt safari.

I Sverige ägs Anderson’s av Tranås Resebyrå AB som startades 1979 och är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. Du har en trygghet i detta när du reser med oss. När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör som strävar efter att vara bäst på resor och som bryr sig om sina resenärer.

När du bokar en paketresa (flyg från Sverige och safari/hotell) med Anderson’s i Sverige har du de rättigheter som svenska resenärer har i paketreselagen. Du har också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika.

Med vår unika erfarenhet av resor till Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa och återvänder till Afrika fler gånger.

Anderson's i Afrika

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986 och Christer som grundade safarifirman finns fortfarande på plats i Arusha. Vi har en enorm erfarenhet av Tanzania och även andra länder i Afrika som få arrangörer är i närheten av och vi vill dela med oss av den till våra resenärer som förhoppningsvis får en fantastisk safariresa i Afrika.

Socialt engagemang

Afrikas nationalparker med sitt enastående djur och naturliv är beroende av turism på rätt sätt. För att reducera klimatavtrycket vid flygresor har vi valt att vara proaktiva och varje resenär som reser med Anderson’s bidrar med sin resa till att stödja ett projekt för fossilfritt flygbränsle genom Fly Green Fund. Vi stödjer även Thembalitsha, New Hope och WWF.