VINN RESVÄSKA SOM BLIVIT BÄST I TEST!

Av Reseguiden - Medlemssupport
23 apr. 2018 15:40 (redigerad)
Visningar: 1132
Att beundra våra medlemmars härliga semesterbilder är bland det roligaste vi vet och nu är vi nyfikna på just DITT allra bästa resminne! Dela det i bildform på vår sajt och tävla om en resväska från Epic som blev bäst i test november 2017. Klicka på följande länk för att se var ditt bidrag hamnar när du laddat upp det: www.reseguiden.se/bilder

Så här gör du:
Lägg upp en bild på ditt bästa resminne på din profilsida på Reseguiden.se, i ett nytt resealbum döpt till "Mitt bästa resminne" (viktigt så att vi kan hitta ditt tävlingsbidrag). Tagga var någonstans i världen bilden är tagen, och sedan är det klart!

För dig som är ny:
För att vara med i tävlingen måste du vara medlem på Reseguiden.se och lägga upp din bild i ett nytt resealbum på din profilsida.

Vi vill ha ditt bidrag senast den 3 maj. Vinnaren kontaktas via meddelande på Reseguiden.se den 4 maj. Vinnarbilden presenteras här i forumet och i våra sociala medier samt nyhetsbrev.

Information om resväskan:
Epic Phantom SL hård resväska
Fyra hjul
Låsbar dragkedja
H: 66 cm | B: 45 cm | D: 25 cm | 3 kg | 67 L
Garanti: 7 års EPIC FULL ARMOR garanti

Bäst i test - läs mer här -> https://www.xn--bst-i-test-q5a.se/resvaska

Läs tävlingsvillkoren och se bild på väskan här -> https://www.reseguiden.se/reseguider/generella-tavlingsvillkor-pa-reseguiden-13658

Lycka till!
Av Reseguiden - Medlemssupport
3 maj 2018 09:41
Tävlingen pågår dagen ut (3 maj) så in och tävla för att vinna resväskan!