Tips om sevärdigheter Victoria - British Colombia

7 sep. 2015 21:59
Visningar: 352
HEJ!

Jag ska plugga en utbytestermin i Victoria en bit från Vancouver. Jag tänkte höra om något varit där eller i närheten och har tips på saker man absolut inte får missa??

Jag har även planer om att resa runt en månad efter studierna, någon som har en id'e om hur eller vart man borde resa?
13 sep. 2015 12:53
Min absoluta favoritplats i brittish colombia är Tofino som också ligger på Vancouver Island. Det är en bit att åka från Victoria men det är verkligen jättefint. De är ett litet samhälle, ett surfställe framförallt. Det ligger rätt öde men är otroligt fint, det är en halvö så det är massor av långa stränder. Under lågsäaong är det mest ett ta det lugnt ställe men under högsäsong finns det massor att göra. Så det kan jag verkligen rekommendera!
18 okt. 2015 17:31
Hej Erika! Åh vad härligt det låter! Ska definitivt åka dit! Tack för tipset!
Av Bellan2
8 feb. 2016 09:58
Hej Sofia!
Jag ska eventuellt också plugga i Victoria, på Vancouver Island några månader i vår/sommar. Ska läsa en engelska kurs där var det tänkt.. När ska du dit? Och var ska du plugga?
Hur gör du med boende?
Hade varit kul att hålla lite kontakten om vi ska dit samtidigt , alltid skönt att ha nån kontakt hemifrån därborta ;) Skriv gärna till mig här eller på personliga meddelanden så kan vi växla Facebook eller nått