Tatuerare på koh lanta

Av Ardnaz
12 feb. 2011 22:52
Visningar: 1980
Hej, tänkte ev göra en tatuering i Thailand, undrar om det finns tatuerare på Koh Lanta, nån som vet?
Av Yoppe
13 feb. 2011 00:29
Det finns minst en tatuerare inne i Saladan vad jag vet.
Av Ardnaz
13 feb. 2011 10:38
Men det låter ju skiiit bra, tack. Tänkte ev göra en 2dm lång blomsterranka från underarm som slingrar sig vidare fram till ovansidan av handen...vad kan en sånn rackare kosta må tro, nån som vet ca pris?
Av Mizan
13 feb. 2011 12:11
Nej nej nej, av allt du kan göra på en semester så e det en tatuering du tänker göra. Tänk på smittorisken, du får inte vara i solen när den är gjord, kvaliten, färgerna osv osv. Min man är tatuerare och vi har sett 1000-tals usla tatueringar och ärrad hud som är gjorda billigt utomlands. Dom går oftast INTE att fixa till. Nytatuerad+värme+sol = KATASTROF !!!

Puh.. mitt råd är: spara dina pengar, lägg dom på en billig tröja eller nått och tatuera dej av en seriös tatuerare hemma i sverige.
Av Ardnaz
13 feb. 2011 12:30
Hahaha, vad rolig du e! Jag tänkte isf göra typ sista dagen innan vi åker hem, men du har väl rätt antar jag, bättre att göra en hemma i lugn och ro hos en välkänd tatuerare ; ) tack snälla det var bra att du sa till mig!!!
28 jan. 2012 01:12
Hoppas att du hittade en tatuerare när du var på Koh Lanta. Blir så trött på alla som skriver att alla andra länder förutom Sverige, inte är något att ha på grund av än det ena eller det andra. Jag har själv tatuerat mig utomlands. Både i Grekland och i Thailand, helt utan problem. Klart att jag var rädd om tatueringen som jag gjorde, skydddade den osv. men det gör man ju hemma också... Skulle kunna göra detta inlägget extremt långt för att förespråka för en tatuering utomlands, men varför. Det behöver jag ju inte. Klart att det finns folk som fått misslyckade tatueringar utomlands, likväl som här i Sverige. Det enda man kan göra är egentligen att man gör precis som här hemma. Man går på REKOMENDATIONER. Det finns inget anna sätt. Har man hört om någon som ska vara duktig, gå dit en, två, kanske till och med tre gånger. Känn på stället, andas in atmosfären i sin helhet, och får du inga bra vibbar, gå vidare. Men känns det bra, kör så det ryker. Själv kommr jag, fortsätta att tatuera mig både på hemmaplan och utomlands, både på rekomendation och på ren magkänsla. Så lycka till med din/er tatuering/ar

Med vänliga tatueringshälsningar
Anders