Riviera Apart Otel, Alanya

Av Tidlew
21 juni 2012 14:30
Visningar: 1629
Är det någon som har varit på det hotel jag ska till i år? Det heter Riviera Apart Hotel, det finns ett Riviera Otel också, men nu ska jag till det här. Jag har varit i Turkiet flera gånger och jag vet att man har nummer osv. på stranden, vilket nummer har dethär hotelet? Jag har läst recentioner och det verkar hur bra som helst men inget om strand nummer. Om någon vet så får ni gärna svara, det uppskattas! Och så undrar jag om priserna har ändrats från förra året på t ex. kopierade OnePiecer eller Ed Hardy saker och var kan man köpa rosa NYC keps, måste veta! Tacksam för svar.
Av Tidlew
21 juni 2012 21:03
Och nu undrar jag även om restauranger? Finns det några bra i närheten av Hotellet?
Av Teesen
8 juli 2012 23:16
Hejsan..
Vet inte om ni hunnit åka ännu men vi kom hem från Alanya för 4 dagar sedan och bodde på Riviera Apart.. Hotellet är kanon! Bästa hotellet jag bott på i Alanya (bott på 4 andra hotell). Rummen är fina och nyrenoverade, sängarna är riktigt mjuka (tack och lov) med AC i sovrummet, personalen är supertrevlig och helt underbar.. Poolen är fräsch även om man kunde önska att det funnits mer solstolar då man fick slåss om dom typ..
Städningen är bra sålänge ni ger dricks - då gör dom det extra fint..
Strandnummer vet jag inte faktiskt.. men det ligger på ett någorlunda lågt nummer.. Vad jag tolkade det som så är priserna ungefär lika som förra året..
Går att få ner dem rejält om man bara inte ger sig...
Den bästa restaurangen vi åt på heter Barcelona och ligger på stora shoppinggatan mot hamnen.. Dom har inga jobbiga inkastare, stora fläktar som står på konstant och även sprutar ut vatten då och då..
Maten smakar riktigt bra (tillskillnad från de flesta andra ställen) och de har bra priser.. Mitt bästa restaurangtips iaf..
Vi åker ner om en månad igen för att vi var så nöjda. Antagligen till samma hotell :)
Lycka till!