Nytt koncept SAS Lounger?

Av Birgere
10 okt. 2015 10:29
Visningar: 802
Såg detta och funderade på om det är ett nytt koncept för SAS lounger på gott o ont:

Att betala sig in har ju gått på många kreditkortssponsrade lounger...men SAS..?

"För 3000 EuroBonus-poäng eller 28 euro per person får du tillgång till alla våra lounger och, oavsett om du är på väg ut eller på väg hem"

Silvermedlemmar gratis under semestern... nytt?

"Silvermedlemmar har gratis tillgång loungerna från den 1 juli till den 31 augusti, samt under jul- och nyårshelgen från den 15 december till den 15 januari"
13 okt. 2015 14:28
Tjenare,
Detta med att betala in sig är inte nytt. Jag har för mig att det kom för 2 år sedan. Om jag inte är helt fel ute så kom det samtidigt som SAS Plus infördes och gav tillträde till loungen.

Det trista är att på t ex Kastrup kommer du bara in i den "spritfria" loungen om du är annat än Guld. Där är det mycket folk och wifi:t suger ofta. Inte ens Businessbiljett ger tillträde till den övre loungen. (om nu någon har annan erfarenhet får ni gärna dela med er, men jag har varit både plus och businessresenär och ALDRIG fått tillträde till den övre loungen)

Och innan nån påpekar det så nej det är inte viktigt med gratis sprit men det känns som att SAS-loungen på Kastrup sjunkit i klass efter denna uppdelning och allmänna tillträde.
Av Sq7700
13 okt. 2015 15:23
Tror silvermedlemmar fick tillgång till SAS Lounge redan förra året. Jag kunde i alla fall använda dem under förra sommaren/julen, som silvermedlem. Loungemiljön på Kastrup är klart mycket bättre än den på Arlanda, men utbudet är detsamma. Man får det man betalar för, dvs. inte så mycket. Vin och öl ingår (men inte starksprit), samt något litet att äta.