AMOMA

15 okt. 2015 22:09
Visningar: 13121
Hej!
Någon som har bokat hotel med Amoma.com?
De har bra priser men kan man lita på allt funkar som det ska? Några erfarenheter???
16 okt. 2015 14:52
Bokade med dem förra veckan. Funkade bra.
18 mars 2016 22:00
Hej! har precis bokat med dom, men har läst dåliga omdömen. är det helt säkert att det är en bra sida? vi ringde hotellet men vår bokning hade inte kommit in, men såg sen på hemsidan att det kunde ta 24 timmar innan bokningen kom in. kan man lita på dom?

tacksam för snabbt svar!

Hanna
28 nov. 2016 12:50
Jag har bara dåliga erfarenheter av Amoma.
Bokade ett dubbelrum på Lord Nelson hotell i Stockholm, fick en voucher på bokningen via mail. Dagen före övernattningen får jag via mail besked om att hotellet var överbokat och jag har nu rum på Hotel Contnental i Stockholm. Efter någon timme får jag ett nytt mail om att även det hotellet är fullt och har nu rum på First Hotell. Jag kan inte läsa mail under arbetstid och får således inte beked förrän kvällen före avresa. Ringer då First hotell, jo det finns ett rum i mitt namn. Okej, inte uteliggare den natten alltså.
Kommer till hotellet och det visar sig att jag har ett rum utan fönster!!!
Enligt hotellet kostar det inte 1928 kronor som jag betalat. Det blir mycket pinsamt för oss alla. De rekommenderar inte Amoma.
Så aldrig mer Amoma, de går inte att lita på ALLS. Kunde inte drömma om att detta skulle ske.
Till saken hör att all kommunikation sker på engelska. Inget svar vare sig på mail eller via telefon ges på svenska.
28 nov. 2016 17:49
Har bokat med dem flera ggr och det har funkat felfritt varje gång.
Av Boko1
25 sep. 2017 13:12
Boka inte med dem. De är andrahandsföretag och sitter bara och förmedlar det de större agenterna jobbar med. Du kan bli hur blåst som helst.!
Av Ubbe68
30 juli 2018 20:27
Vi bokade 6 rum med Amoma på Rhodos och betalade viville bo på samma hotel som våra andra vänner och där hade vi bokat 6 rum med booking funkade perfekt men inte med AMOMA .
Amoma bokade upp rum som inte fanns så vi fick placera ut våra vänner på närliggande hotell fast vi hade betalt för att få dom på samma hotell.Vi påpekade det samma dag vi skulle få rummen men dom bara struntade i det.
Ett riktigt skit boknings sajt som inte tar sitt ansvar !!!! Vi fick 700 kr i ersättning då hade vi strulat med Amoma i 3 dagar på våran semester samt när vi kom hem..
Boka aldrig med AMOMA.!!!!!!!!!!!
16 okt. 2019 11:20
Har bokat med dom en gång. Efter en månad fick jag ett mejl om att dom hade avbokat min reservation, men fick aldrig mina pengar tillbaka. Svarar ej på mejl eller annan kommunikation.