Strandhäng på Kanarieöarna för under 4000 kronor

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Kommit in i ekorrhjulet än? Vab? Stress? Dagdrömmer du om att ligga på en handduk och stirra upp på en klarblå himmel? Här ger vi dig lösningen, billiga resor till Kanarieöarna.

Det behöver inte gå lång tid utan sol och värme innan de flesta av oss längtar efter böljande hav, salta dopp och värmande solstrålar. Kanske brände du nästan hela reskassan i sommar? Ingen fara, du kan komma billigt undan och ändå komma bort från allt vad förskolesnor och middagsplaneringar heter. Surfa på vågorna på Fuerteventura, rid på kameler på Gran Canaria eller bestig en vulkan på Teneriffa. Du väljer själv. Här har vi letat upp alla charterresor till Kanarieöarna för under 4000 kronor per person. Priserna gäller när två vuxna reser och bor tillsammans, med avresa mellan 23 september 2015 och 31 mars 2016.


Charter till Gran Canaria under 4000Charter till Teneriffa under 4000Charter till Fuerteventura under 4000Charter till Lanzarote under 4000

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.